VREME JE ZA HUMANOST: Kompanija Meridian primer solidarnosti i podrške!

Promo

14. 08. 2021. u 14:00

KOMPANIJA Meridian na velikim takmičenjima ovog leta oborila sve rekorde humanosti.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ХУМАНОСТ: Компанија Меридиан пример солидарности и подршке!

Foto Promo

Da je simbol za najveću ponudu igara i najinovativnije poroizvode zna se već decenijama, ali Meridian je ovih dana pomerio granice društveno odgovornog poslovanja.

Za samo dva meseca, Meridian je uspeo ono što nijedna domaća kompanije nije. Samo tokom trajanja EURO 2020 igrače je „opremio“ nagradama vrednim pola miliona evra, a tokom Olimpijskih igara za svaku osvojenu medalju donirao je 100.000 RSD u humanitarne svrhe.

Poslovni uspeh ne postoji bez dobrobiti cele društvene zajednice i ulaganja u kulturu, sport, zdravstvo, zaštitu životne sredine. I zato je Italija prvak u fudbalu, Srbija u vaterpolu, a Meridian društveno odgovornog poslovanja i brige o lokalnoj zajednici.

100.000 DINARA ZA SVAKU MEDALjU SRBIJE

Olimpijske igre u Tokiju su završene, Srbija je osvojila rekordnih devet medalja, od toga tri zlatne, a kompanija Meridian u humanitarne svrhe donirala 900.000 RSD!

Čaroban period je iza nas. Igre će se još dugo prepričavati - Srbija je odbranila zlato iz Rija i postala najuspešnija vaterpolo reprezentacija na svetu, Milica Mandić je donela drugo olimpijsko zlato i stavila tačku na uspešnu karijeru, Jovana Preković je osvojila prvo olimpijsko zlato u istoriji karatea, Damir Mikec je osvojio srebro, dok su nas Tijana Bogdanović, basketaši, Zurab Datunašvili, Milenko Sebić i odbojkašice obradovali bronzom.

Sva ova odličja odigrala su važnu ulogu u humanitarnoj akciji koju je organizovala kompanija Meridian, čvrsto verujući u srpske sportiste od samog starta.

Meridian je za svako odličje donirao 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE, što je na kraju donelo 900.000 DINARA!

Foto Promo

Igre u Tokiju su definitivno imale i motiv više – uz podršku našim reprezentativcima, svi zajedno smo uspeli da učinimo i humanu stvar, pa će regionalni lider u industriji igara na sreću pružiti pomoć onome kome je to najpotrebnije.

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija, a ovog puta zaista pomera granice.

MERIDIAN STVARA BUDUĆE ASOVE

Donacije za svaku osvojenu medalju našeg tima na OI samo su deo niza akcija i ulaganja u domaći sport kompanije Meridian zahvaljujući kojoj će sportska infrastruktura za buduće šampione stići u svaki kutak Srbije.

Dresovi, sportska i tehnička oprema, lopte... samo su deo velike sportske priče uspešne domaće kompanije. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima cele zemlje, Meridian pokreće do sad najopsežniji projekat u domaćem sportu – školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“ sportovi za Meridian ne postoje – svi će imati podršku najvećeg domaćeg donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

NAJNOVIJI AUDI, NOVČANE I ROBNE NAGRADE

EURO je prošao u znaku sjajnih golova i zaslužene titule Azura, ali i do sad neviđenog takmičenja u organizaciji kompanije Meridian, koja je tokom trajanja prvenstva poklonila NAJNOVIJI AUDI igraču sa najvećim brojem odigranih tiketa – KRALjU KLAĐENjA koji dolazi iz Kikinde.

Foto Promo

Kralju, ali i desetinama drugih, kojima je glavna nagrada za dlaku izmakla. Drugoplasirani igrač osvojio je 50.000 RSD, svi od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, a oni od 11. do 30. mesta sa po 5.000 DINARA!

I dok se tokom Evropskog prvenstva vodila trka u broju odigranih tiketa, na uplatnim mestima kladionice Meridian ključala je bitka u “Lavovskoj borbi“ za još vrednih nagrada: Vespa Sprint 50 Red, letovanje na Kritu za dve osobe, 3x iPhone 12, spa za dve osobe na Zlatiboru, 500+ fudbalskih lopti...

Za samo 30 dana, Meridian je nagradama opremio toliko dobitnika da bi ih mogao smestiti na omanji fudbalski stadion!

-Dobra kompanija nudi odlične proizvode i usluge. Odlična kompanija takođe nudi odlične proizvode i usluge, ali teži tome da svet učini boljim.

Upravo se ovim rečima čuvenog Filipa Kotlera vodi regionalni lider u industriji igara na sreću.

Kompanija Meridian – lepša strana života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio