UDARAC ZA ANTIVAKSERE I TEORETIČARE ZAVERE: Evo zašto se metalni predmeti lepe za vakcinisane ljude (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2021. u 23:47

JEDAN od glavnih "argumenata" teoretičara zavere i protivnika vakcinacije protiv korone, jeste to da se metalni predmeti, poput kovanica ili kašika, posle vakcinacije lepe za ljudsko telo.

УДАРАЦ ЗА АНТИВАКСЕРЕ И ТЕОРЕТИЧАРЕ ЗАВЕРЕ: Ево зашто се метални предмети лепе за вакцинисане људе (ВИДЕО)

Foto: Free Images Pixabay

Zagovornicima ovakvih teorija to je “dokaz” da nam putem vakcina u organizam ubaciju čipove i tome slično.

Upravo ovom temom pozabavio se ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske, Srđan Rajčević, piše Srpskainfo.

On je u kratkom video klipu, koji je objavio na društvenim mrežama, zadao snažan udarac protivnicima vakcinacije. Rajčević je pokazao da se novčić zaista lepi za ljudsko telo, ali na mestu na koji niko nije primio vakcinu protiv korone - na podlakticu.

- Ovo naravno ima svoje naučno objašnjenje. Ono se zove Van der Valsova sila. U mojoj levoj ruci je takođe objašnjenje nauke i medicine šta je spas u vreme pandemije - rekao je Rajčević, pokazujući značku s porukom da se vakcinišemo.

Objašnjenje Van der Valsove sile može da se pronađe u stručnoj literaturi, ali i jednostavnim pretraživanjem na internetu. To su slabo privlačne sile između dveju molekula, koje se javljaju zbog interakcije električnih dipola. Mogu dovesti do stvaranja stabilnih, ali slabo povezanih dimernih molekula ili grupa.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...