VULIN: Koridor 10 bezbedan za sve vozače

V.N.

11. 07. 2021. u 07:13

TOKOM predstojeće turističke sezone, sve do 15. septembra, na Koridoru 10 biće pojačan broj patrola i pripadnika MUP, 24 časa dnevno.

ВУЛИН: Коридор 10 безбедан за све возаче

Foto MUP

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji je juče sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Komandno-operativni centar (na slici), Srbija je bezbedna zemlja i takva mora biti za svakog posetioca, turistu i onog ko koristi Koridor 10. Ministar Vulin je istakao da je od 30. maja, otkako traje pojačan nadzor, do danas kroz našu zemlju prošlo blizu dva miliona turista, kao i da su se u tom periodu dogodila samo četiri krivična dela na Koridoru 10, koja su usput i rasvetljena.

- Zahvaljujući pojačanom angažovanju policije, Koridor 10 će biti besprekorno bezbedan na našem prostoru i svi koji prolaze kroz Srbiju moći će da budu sigurni da su sačuvani, da se zakon na svakom delu naše teritorije bezuslovno poštuje - rekao je Vulin.

- Sve one priče da je Srbija nebezbedna zemlja, da je treba izbegavati na ovaj način se pokazuju kao zlonamerne i kao lažne. Dođite slobodno, vi i vaša imovina će biti čuvani, biće sačuvani, MUP će, dokle god traje turistička sezona, pojačanim angažovanjem na svakom većem odmorištu i na svakoj benzinskoj pumpi duž Koridora 10 i uz naravno učešće većeg broja saobraćajnih patrola, garantovati da ćete biti bezbedni, sigurni i vi i vaša imovina. Srbija je bezbedna zemlja!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije