MINISTAR VULIN: Policiji na prvom mestu mora biti bezbednost pojedinca i njegove porodice

Novosti online

01. 07. 2021. u 13:38

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnicima organizacionih jedinica u Ministarstvu i načelnicima policijskih uprava na kome su razmatrane dalje mere i aktivnosti usmerene na borbu protiv organizovanog kriminala, kriminalnih grupa i uličnog kriminala.

МИНИСТАР ВУЛИН: Полицији на првом месту мора бити безбедност појединца и његове породице

Foto: Ministarstvo

Ministar Vulin je pohvalio rezultate koje su ostvarili pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije i istakao da očekuje nastavak snažne borbe u obračunu sa narkodilerima i finansijskim kriminalom.

Ministar je načelnicima policijskih uprava poručio da neće tolerisati saradnju i kontakte policijskih službenika sa licima iz kriminogenih sredina i da su mu oni lično odgovorni da se takvo ponašanje sankcioniše i ne dozvoli.

Naglasio je da treba pojačati rad na borbi protiv uličnog kriminala, kojim su u najvećoj meri pogođeni građani i da očekuje da se on svede na minimum.

- Policijski službenici povereni posao obavljaju u službi građana i uvek im na prvom mestu mora biti bezbednost pojedinca, njegove porodice, časti i dostojanstva, jer policija zbog toga i postoji - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju