SOLIDARNOST NA DELU: Zaposleni kompanije Meridian donirali krv

Promo

14. 06. 2021. u 16:00

NA Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi, zaposleni kompanije Meridian poslali su snažnu poruku solidarnosti.

СОЛИДАРНОСТ НА ДЕЛУ: Запослени компаније Меридиан донирали крв

Foto: Meridian

Sa nekim stvarima u životu se ne smemo kladiti, a jedna od njih su ljudski životi. Stoga su zaposleni Meridiana rešili da doniraju krv, osiguraju veće zalihe za one kojima je donirana krv nezamenljiv lek i tako povećaju šansu za život.

- Ponovo smo učestvovali u akciji dobrovoljnog davanja krvi jer smo želeli da pomognemo onima kojima je krv potrebna, ali i da damo ličnu podršku svakodnevnim borbama koje vode zdravstveni radnici, na način koji je za nas lak, a puno znači. Pozivamo sve sugrađane da se pridruže ovom humanom činu. Ovaj osećaj, kad znaš da si sačuvao nečiji život, zaista ne može da se prepriča – izjavio je Miloš Cvetković, operater na uplatnom mestu i ponosni donator krvi.

Timska akcija zaposlenih dala je dodatnu snagu aktivnostima ove kompanije koja od početka najvećeg izazova, epidemije COVID-19, dosledno i nesebično, višemilionskim donacijama pomaže zdravstveni sistem Republike Srbije.

U proteklom periodu, paketi pomoći dopremljeni su u preko 30 gradova, a neumorni volonteri kompanije Meridian posetili su preko 70 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Pored toga, Meridian se priključio i akciji promocije masovne imunizacije stanovništva i nastavlja da nagrađuje sugrađane koji na ovaj način pokazuju odgovornost prema čitavoj zajednici.

Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi obeležava se svake godine 14. juna, u cilju povećanja svesti građana o važnosti dobrovoljnog i redovnog davalaštva krvi. Ovogodišnji slogan Svetskog dana je „Neka svako srce kuca“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri