Carević: U Budvi vlada bezakonje i okupacija

Novosti Online / B.Dabić

petak, 03. 07. 2020. u 14:26

Царевић: У Будви влада безакоње и окупација
Predsednik opštine Budva Marko Carević, nakon što mu je obezbeđenje dozvolilo da pođe do Građanskog biroa, rekao da u opštini Budva vlada bezakonje i okupacija
Predsednik opštine Budva Marko Carević,nakon što mu je obezbeđenje dozvolilo da pođe do Građanskog biroa, rekao da u opštini Budva vlada bezakonje i okupacija.


- Opština Budva ne radi za građane. Ovoj grupaciji nije interes da radi u interesu građana, kazao je predsednik opštine Budva Marko Carević nakon što mu je obezbeđenje dozvolilo da pođe do Građansko biroa.


Nakon što je izašao iz zgrade, Carević je kazao da je u pitanju farsa i da Opština ne radi, nego se stvara privid da se navodno građanima omogućava ulazak.


-Ovde radi samo Građanaki biro i time žele da pošalju poruku kao da sve normalno funkcioniše. Nije Građanski biro jedino mesto gde građani ostvaruju svoj interes, ima puno važnijih stvari. Ovo je jedna klasična farsa, i ovoj je grupaciji očegledno da slušaju svoje političke lidere i rade protiv interesa građana, kazao je Carević dodajući :”Mi ćemo biti uporni, dolaziti svakoga dana, pozivaćemo građane da dolaze u većem broju, jer ovo je grubo kršenje Ustava”.


-Ovo je sramota za državu da dozvoljava da se na ovakav način, ovakav jedan grad, koji su nazivali metropolom turizma, danas bude okupiran grad, grad u kom ne funkcioniše ono što je elementarno u špicu turističke sezone, zaključio je Carević.

Predstavnik obezbeđenja kazao je da novinari ne mogu ući u zgradu opštine jer “dolazak nije najavljen”


VUJOVIĆ –KUČ SLAVI


Odbornik DF Đorđije Vujović kazao je da mu obezbeđenje nije dozvolilo da preda inicijativu sekretarki SO Mariji Kusovac, te da ga je u holu fizički spriječilo.


-Unutra je 15 članova ovezbeđenja, koji su zatvorili sve prolaze i ne dozvoljaju čak i da ovaj papir, inicijativu dostave sekretarki. Unutra je mučna atmosfera, jedino slavi Snežana Kuč koja je postala narodni sekretar, pa je unutra organizovala slavlje za njene pristalice. Građani ne mogu da ostvare svoja prava, zaposleni su u stanju šoka, osim Kuč koja slavi danas, kazao je Vujović.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije