Isekao ga razbijenom flašom, pa pobegao: Baranin uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novosti online / B. Dabić

ponedeljak, 25. 05. 2020. u 16:28

Исекао га разбијеном флашом, па побегао: Баранин ухапшен због покушаја убиства

Ilustracija / Foto Depositphotos

Baranin Vojislav Vojvodić (36) uhapšen je zbog sumnje da je rano jutros razbijenom flašom povredio Almira Šabovića (28),. Povređeni je zbrinut u Opštoj bonlici Bar i nalazi se u stabilnom stanju

Bar – Baranin Vojislav Vojvodić (36) uhapšen je zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju koje se dogodilo oko 4,30 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju Čeluga. Ubodnu ranu u predelu trbuha zadobio je Almir Šabović (28), a a Vojvodić je lišen slobode nekoliko sati posle događaja.

Prema saznanjima Novosti, u Opštoj bolnici Bar Šabović je operisan, nalazi se na intenzivnoj je nezi i trenutno je u stabilnom stanju.

U toku je istraga koja treba da razjasni pod kojim okolnostima je ranjen Šabović u noći između nedelje i ponedelja. Nezvanično saznajemo da je on povređen razbijenombocom.

Policija u Baru je u kratkom roku lišila slobode osumnjičenog za ubistvo u pokušaju koje se dogodilo oko 4:30, u naselju Čeluga, ispred ugostiteljskog objekta.

Prema policijskom saopštenju, dvojica aktera ovog događaja počeli su verbalni sukob, koji je potom prerastao u fizički napad. Kada je ubg Šabovića, Vojvodić je pobegao sa lica mesta, ali je kasnije otkriven i uhapšen. On će uz krivičnu prijavu biti sproveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, navodi se u saopštenju Uprave policije.