DAN posle nesreće koja se dogodila u zoološkom vrtu, kada je radnik angažovan na rekonstukciji restorana "Tigar" nastradao, na licu mesta nije bilo nikoga.

Reporteri "Novosti" su obišli "Vrt dobre nade" i uverili se da je atmosfera uobičajena i ništa ne podseća na nemili događaj koji se dogodio.

Prisutna ja bila nekolicina posetilaca, a prostor oko kafića je, kao i inače, ograđen zbog radova, pa je bezbedan za posetioce.

Majstor koji je radio na rekonstrukciji lokala poginuo je u četvrtak veče, kada se na njega obrušio zid. Spasioci su, navodno, satima pokušavali da izvuku telo, ali je udarac bio toliko jak da su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Kako su nam rekli u zoo-vrtu, nesrećni muškarac nije zaposlen kod njih i ova ustanova nije nadležna za renoviranje kafića koji se nalazi u centralnom delu zoo-vrta.

- Nastradao je radnik angažovan na adaptaciji ugostiteljskog objekta, koju je izvodio zakupac preko izvođača koga je samostalno angažovao. Nastradali radnik nije zaposlen u zoo-vrtu - izjavio je Srboljub Aleksić, direktor ove ustanove.

Zaposleni u "Tigru" za "Novosti" nisu želeli da komentarišu taj događaj.