Pucnjava na Čukarici: Više od 20 metaka ispalio na Joksovićevu firmu, pa nestao!

Novosti online

sreda, 15. 01. 2020. u 16:52

Пуцњава на Чукарици: Више од 20 метака испалио на Јоксовићеву фирму, па нестао!

Foto: Ilustracija

Tokom noći iz automatske puške ispaljeno je više od 20 metaka na poslovni objekat firme koja se bavi prodajom opreme i rezervnih delova za automobile
Tokom noći iz automatske puške ispaljeno je više od 20 metaka na poslovni objekat firme koja se bavi prodajom opreme i rezervnih delova za automobile u Vodovodskoj ulici na Čukarici, javljaju beogradski mediji.

Radnik obezbeđenja prijavio je policiji oštećenje na fasadi i prozoru. Povređenih osoba nije bilo.

Na licu mesta pronađeno je više čaura, a na prozoru 20 rupa od metaka. Objekat koji je oštećen u pucnjavi tokom noći je u vlasništvu Nebojše Joksovića, koji je lokal dao u zakup drugoj osobi.

Na poslovnom objektu postoji video nadzor, a noćni čuvar je izjavio da je oko 4 sata ujutro čuo neku buku, ali da zbog magle nije ništa video.

Policija detaljno istražuje ko je i zbog čega ispalio veći broj metaka iz automatske puške na zgradu u Vodovodskoj ulici.

Takođe, proverava se i mogućnost da je Joksović sam organizovao napad kako bi sebi eventualno obezbedio bolju policijsku zaštitu. Joksović je svedok saradnik u slučaju protiv Darka Šarića.

Inače je pre devet godina štamparija koja je u vlasništvu Joksovića, a nalazi se u neposrednoj blizini pogođena ručnim bacačem zoljom.

Protiv Joksovića je podneto više krivičnih prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije