Sadija priznala napad na komunalnu policajku, prete joj godine zatvora

J. D. - J. D. Lj.

sreda, 15. 01. 2020. u 07:15

Садија признала напад на комуналну полицајку, прете јој године затвора

Foto: Twitter

Zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti prodavačica bi mogla da iza rešekata provede i do osam godina
SADIJA D. (37), koja je u nedelju nedaleko od Vidikovačke pijace udarila milicionarku Alisu M., puštena je da se brani sa slobode do kraja postupka. Ona je juče privedena iz PS Rakovica na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo. Priznala je krivično delo napad na službeno lice, koje joj se stavlja na teret, potvrđeno je "Novostima" iz izvora bliskog istrazi. Zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti, preti joj kazna od dve do osam godina zatvora.

Pročitajte još:Prodavačica Sadija iskreno: Milicajka me je jurila i čupala pred bolesnim detetom, pao mi je mrak na oči (VIDEO)

Incident koji je podelio javnost dogodio se nedelju pre podne, kada je Sadija D., koja je prodavala robu van tezge, nokautirala komunalnu milicionarku. Nemilom događaju prethodila je rasprava između njih dve, a zatim i koškanje jer je milicionarka pokušala da zadrži njenu torbu sa robom. Nakon što je udarila službeno lice, Sadija D. je pobegla, a samo nekoliko sati kasnije je uhapšena i privedena.

Komunalna milicionarka je kontrolisala nelegalnu prodaju robe, što je na ovoj lokaciji obavljano i tokom cele prošle godine. U tom periodu su nadležni inspektori iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije napisali 420 prekršajnih naloga zbog nedozvoljene ulične prodaje, a evidentirano je i da je bilo 228 prijava građana zbog prodavaca koji su uzurpirali javnu površinu okolo tržnice.

Zaposleni u ovom sekretarijatu napominju da komunalni milicionari svakodnevno kontrolišu prostore oko gradskih pijaca koje okupiraju divlji prodavci.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nenad

15.01.2020. 09:05

Bilo bi pravednije da na robiji budu one štetočine koje pljačkaju Srbiju i koje su i formirale svoju , takozvanu Komunalnu policiju.

Ђура

15.01.2020. 09:55

Једине две ствари које морају да се ураде без поговора су : да се плати порез и умре. Није дозвољено да радиш а не платиш порез . Како ће функционисати држава ?

električar

15.01.2020. 10:23

Evo šanse da sudstvo pokaže kako će oštro biti kažnjavan svaki sitan kriminal i da "sitan" narod ne sme ni da pomisli da prekrži zakon. Krupan kriminal je "teži slučaj", pa i dalje ostaje neaktuelan !!!

DzSvetac

15.01.2020. 10:33

Срамота нашег сутства , за овако нешто без 10 година ништа !!! Ало бре то је напад на државу и то дупли , прво подриваш порески систем 2године мин. , а онда и физичко насиље над преставником државе , плус за то 10год. !!!

Србија до Токија, Русија до милвокија

18.01.2020. 17:42

@DzSvetac - Правниче, суДство и преДставник. Жена је потпуно у праву. што ју је нокаутирала.

Rade ger

16.01.2020. 14:30

A stacemo sa lopingerima koji kradu auta i prodaju legalno delove, naravno pod zaštitom korumpiranih policajaca. Kome oni plaćaju porez?

Србија до Токија, Русија до милвокија

18.01.2020. 19:08

Каквих бре 8 година? Ја им 2017. запалио службено возило у Шапцу испред станице, и за то добио 6 месеци.