Prodavačica Sadija Durmisi (37) koja je posle kraće rasprave i otimanja kofera u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu pravda svoj postupak rečima da od prodaje na pijaci hrani celu porodicu.


- Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se. Milicajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim - priča prodavačica sa pijace.


- Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam celu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je – kaže Sadija.


Ovim rečima počinje priču Sadija Durmisi (37), koja se našla u centru pažnje javnosti nakon što je posle kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu.


Pročitajte još: Sadija izašla iz pritvora posle nokautiranja komunalne policajke i rekla kako joj se sviđa nadimak


Milicajka A. M. je završila u bolnici, a prodavačica je nakon incidenta uhapšena zbog napada na službeno lice.(kurir.rs)