Da li ste spremni za najluđu noć? Cena - prava sitnica! Doček od 20 do čak 1.000 evra!

A. Klisurić

15. 12. 2019. u 13:00

Да ли сте спремни за најлуђу ноћ? Цена - права ситница! Дочек од 20 до чак 1.000 евра!

Foto T. Ćirić

Novogodišnja ponuda u restoranima i kafićima planula. Najskuplji su separei i stolovi pored muzičara
NOVOGODIŠNjA euforija uveliko se širi prestonicom, ali i u ugostiteljskim objektima koji su dali ponude za najluđu noć. Veliki broj Beograđana, kao i stranih turista, odlučiće se da 2020. dočeka u nekom prestoničkom restoranu, kafani ili klubu. Na cenu najviše utiče mesto sedenja, estradni umetnici koji nastupaju, a što je lokacija ekskluzivnija, to je i cena viša.

U prestoničkim klubovima sugrađani će za doček morati da odvoje od 20 do 40 evra. U cenu je uračunata konzumacija pića u neograničenim količinama. Slična svota potrebna je i onima koji se odluče za neku "modernu" kafanu, koje su sve popularnije poslednjih godina. Iako na promotivnim plakatima stoji jedna cena, ako poželite da dobijete bolje mesto u lokalu, koje je bliže muzici i plesnom podijumu, moraćete da "iskeširate" duplo veću svotu novca od navedene.

Ista situacija je i u restoranima, poznati pevači "diktiraju" količinu novca koju je potrebno izdvojiti, ali je i ponuda bogatija. Novogodišnja noć vredi od 35 do 60 evra po osobi, a u cenu su uključeni piće, predjelo, glavno jelo i desert. U skadarlijskim restoranima, koji su nezaobilazna stanica među stranim turistima, cena dočeka je od 80 do 120 evra.

PROČITAJTE JOŠ - Doček nove 2020. na Trgu republike!
Beogradski splavovi, iako na prvi pogled imaju prihvatljivu cenu od 30 evra, ona raste do čak 1.000. Svoj novčanik moraće da "olakšaju" oni koji žele da 2020. dočekaju u separeu, od 500 do 1.000 evra.

Atmosefra sa prošlogodišnjeg dočekaNajjeftiniji su barski stolovi, koji mogu da se rezervišu i za 20 evra. U pojedinim lokalima devojke će ulaz platiti jeftinije nego pripadnici muškog pola.
Hotelijeri dolazak turista u Beograd koriste na "najbolji" način, pa tako standardne cene za noć tokom praznika udvostruče.

Ipak, veliki broj mladih se odlučuje da najluđu noć provede uz najmanje izdatka, na otvorenom ili privatnim zabavama u krugu porodice i najbližih prijatelja.

OD FOLKA DO ROKA

NA koncertima, koji su planirani ispred Narodne skupštine, pevaće devet izvođača. Beograđani će Novu godinu dočekati sa Kikijem Lesendrićem i "Pilotima". Od izvođača "popularne" muzike nastupiće Em-Si Stojan, Senida, Cobi, Rasta. Pre nastupa "Pilota", Beograđane i turiste zabavljaće Lepa Brena.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije