Radnici na Trgu Republike od jutros na terenu, radiće se i danju i noću, najavio Vesić

Tanjug

14. 09. 2019. u 10:21

Радници на Тргу Републике од јутрос на терену, радиће се и дању и ноћу, најавио Весић

foto N.Fifić

Vesić je za RTS rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su radnici izvočača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu, nakon što je naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili.

Vesić je za RTS rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu.

Prema njegovim rečima, grad je slušao predloge građana zbog čega je on u petak naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana, da se kocke okrenu na stranu koja je izravnana.

PROČITAJTE JOŠ -PROMOCIJA OFICIRA: Zatvara se centar Beograda, evo koje ulice će biti blokirane (FOTO)

Kako je ocenio, Trg je već u punom sjaju i da ga ljudi koriste i podsetio da su prošle nedelje na njemu održani opera i balet Narodnog pozorišta, a najavljene su i druge manifestacije.

Vesić je naglasio da će kolovoz morati da se popravi i da će svaki izvođač morati da vodi računa o onome što je grad platio, kao i da okretanje kocki građane neće koštati nijedan dinar i da će se to raditi o trošku izvođača.

foto V.Danilov


Dodaje da će se i noću i danju, a kada se budu održavale manifestacije, radiće se više.

"Naložio sam takav raspored radova da saobraćaj mora da funkcioniše", rekao je Vesić i dodao da će Saobraćajna i Komunalna policija pomagati građanima da zaobiću delove gde se radi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije