EVAKUISAN ADA MOL: Poplava napravila haos, prokišnjavao lift (VIDEO)

Beta

19. 06. 2019. u 22:07

Ulazi na parking bili su zatvoreni večeras oko 19 sati, a osoblje tržnog centra je u to vreme usmeravalo posetioce ka izlazima, ne dozvoljavajući ulazak drugima koji su dolazili u kupovinu

ЕВАКУИСАН АДА МОЛ: Поплава направила хаос, прокишњавао лифт (ВИДЕО)

Foto: N. Fifić

Novootvoreni beogradski tržni centar "Ada mol" evakuisan je večeras zbog problema sa instalacijama, rekli su reporteru Bete radnici obezbeđenja.

Pročitajte još: POTOP POSLE NEVREMENA: "Plivali" automobili u Beogradu (FOTO+VIDEO)

Ulazi na parking bili su zatvoreni večeras oko 19 sati, a osoblje tržnog centra je u to vreme usmeravalo posetioce ka izlazima, ne dozvoljavajući ulazak drugima koji su dolazili u kupovinu.

Radnik obezbeđenja rekao je reporteru Bete da je u tržnom centru u toku "evakuacija", zbog "poplave" u prostoru za parking, kao i zbog problema sa vodovodnim i električnim instalacijama na drugim nivoima tržnog centra.

Šoping centar "Ada mol" kod beogradskog izletišta Ada ciganlija otvoren je pre nešto manje od mesec dana, 23. maja, prostire se na oko sto hiljada kvadratnih metara.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Nataša

19.06.2019. 22:29

Naši divlji graditelji, bez kontrole....dobro da se nije srušio pri prvom naletu kiše....šta bi da je santa leda pala....

Miki

19.06.2019. 22:58

Taj trzni centar je otvoren na drzinu,a jos nije bio gotov. Stepenista su bila jos u sivoj fazi. Unutrasnji radovi su obavljeni u roku od par dana. Bruka i sramota,kad nema nikakve kontrole. Takva zgrada nije smela biti primljena.

сви причају

19.06.2019. 23:15

Јавна је тајна да ТЦ Ада није завршен, већ су га власници недовршеног наврат-нанос отворили да не би платили пенале, и ради се и даље. Прокишњава све време на улазу из Високе, радници су свуда пре времена отварања, а у радно време иза зидова централног дела с продавницама и иза зграде. Спрат с биоскопом још није отворен.Није завршен ни противпожарни систем па све време ватрогасна кола стоје у дворишту ...

Jasmin

20.06.2019. 09:46

Pa na brzinu otvoren, na lokaciji gde nema uopste guzve tako da je sve super. Naravno sarkastican sam. Uzas.

Mitar

21.06.2019. 23:30

I kad ce biti uhapsena sva lica koja su ucestvovala i izdavanju upotrebne dozvole?