ISPRED kafane „Ona moja“ u Ulici vojvode Šupljikca na Vračaru, u nedelju rano ujutru, došlo je do sukoba između radnika obezbeđenja ovog objekat i četrdesetogodišnjeg P. B. Beograđanin je u ovom incidentu zadobio povrede lica i prevezen je u Urgentni centar.

Kako nezvanično saznajemo, sukobu između sugrađanina i pripadnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta prethodila je žučna svađa. U tom trenutku je ispred lokala bilo još ljudi koji su čekali da uđu unutra. Do obračuna je došlo kada je P. B. pod dejstvom alkohola pokušao da nasilno uđe u objekat.

- On nije imao rezervaciju a obezbeđenje ga nije pustilo jer je bio u pripitom stanju. Nakon petnaestak minuta on se ponovo vratio noseći pištolj iz kojeg je i zapucao, a naše obezbeđenje je odmah reagovalo i savladalo napadača - rekao je za „Novosti“ jedan od vlasnika lokala.

Povređeni P. B. (40) je nakon incidenta primljen u Urgentni centar.

- Muškarac je nakon svih obavljenih pregleda prebačen na odeljenje maksilofacijalne hirurgije - rekla je pi-ar Urgentnog centra Aleksandra Berić.

Kako nam je iz MUP potvrđeno, prilikom obračuna je neko od učesnika pucao u vazduh ali se još istražuju sve okolnosti ovog događaja.