NAJHRABRIJI NAPUNILI DŽEPOVE! "Tip" pogodio kvotu 25,5!

V.D.

11. 04. 2022. u 12:33

U toku proteklog vikenda na terenima širom Evrope viđeno je mnogo iznenađenja i kikseva favorita, ali redakcija Tipa je uspela da pronađe dve neverovatne kvote!

НАЈХРАБРИЈИ НАПУНИЛИ ЏЕПОВЕ! Тип погодио квоту 25,5!

Foto: Profimedia

U subotu na meču između Kadiza i Betisa slavila je gostujuća ekipa iz Sevilje. Naši tipsteri su na tom meču dali i predlog za malo hrabrije koji je one koji su "prepisali" obradovao sa kvotom od čak 4,1. Predlog možete videti ovde.

Foto: Profimedia

Na meču koji se igrao u nedelju na Olimpiku "vučica" je, posle poraza u Ligi konferencija od Bode Glimta, dočekala "fenjeraša" Salernitanu. Rezultat na poluvremenu je bio 0-1, ali je četa Žozea Morinja dodala gas u poslednjih 10 minuta i golovima Pereza i Smolinga došla do preokreta i bacila u ekstazu sve igrače koji su prepisali predlog za najhrabrije koji je naša redakcija postavila. Naš predlog se odnosio na prelaz 2-1 na koji je kvota bila čak 25,5. Analizu meča Roma - Salernitana možete pogledati ovde.

Na našu radost, bilo je čitalaca koji su prepisali predlog.

Foto: Privatna arhiva

 

"Tip" je bio uspešan i u prognozi konjskih trka na hipodromu u Beogradu. Naš predlog dana, ždrebac simpatičnog imena Maj Dir Frend sa kvotom 2 obradovao je svoje vlasnike prvom pobedom u sezoni. 

FOTO: Privatna arhiva

Maj Dir Frend

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)