TEJTUM ŠALJE BOSTON U FINALE: Pejsersi nemaju odgovor za bivšeg studenta Djuka

V.M.

27. 05. 2024. u 13:00

NAŠ večerašnji izbor je Džejson Tejtum čiji Seltiksi gostuju Pejsersima u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije (2.30).

ТЕЈТУМ ШАЉЕ БОСТОН У ФИНАЛЕ: Пејсерси немају одговор за бившег студента Дјука

FOTO: Tanjug/AP

Seltiksi su nadomak plasmana u finale jer vode sa 3:0 u seriji. Posle odbranjenog domaćeg terena napravili su brejk (114:111), a najzaslužniji za njega bio je upravo Tejtum.

Sjano krilo je ubacilo čak 36 poena uz odlične procentre iz igre (12/23), a pored toga uhvatio je deset skokova i podelio osam asistencija, tako da je bio nadomak tripl-dabla.

Zbog povrede Porzingisa, većinu poena Bostona sada postižu Tejtum i Braun koji se ističu kao glavne napadačke opcije ekipe i ostatak tima je uglavnom zadužen za obavljanje defanzivnih zadataka.

Takođe, rotacija Seltiksa je dosta slaba, sa klupe ulaze samo Pričard, Korne i Hauzer, tako da trener Mazula ''vrti'' osam igrača i zbog toga je minutaža Tejtuma velika na svakom meču.

Pejsersi će večeras biti posebno motivisani da pobede na bar jednom meču u seriji, očekujemo dosta ujednačen meč, a kada je to slučaj Tejtum posebno preuzima odgovornost i očekujemo da će ponovo prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +30,5 (kvota 1,93)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)