''GALSKI PETLOVI'' SE VRAĆAJU NA POBEDNIČKU STAZU: Amerikanci su bez glavnih igrača došli u Antaliju

V.M.

24. 05. 2024. u 10:15

DANAS ćemo od 16 časova u Antaliji gledati meč između odbojkaša Francuske i Amerike.

ГАЛСКИ ПЕТЛОВИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Американци су без главних играча дошли у Анталију

Foto: Profimedia

Francuzi su aktuelni olimpijski šampioni, a kako se ove godine Olimpijske igre održavaju u Parizu, imaju dodatni motiv da pokušaju da odbrane titulu pred svojim navijačima.

Iako nisu prvi favoriti i dalje se radi o izuzetno kvalitetnoj reprezentaciji. Najpoznatiji igrač je svakako Ervin Ngapet koji je bio MVP turnira u Tokiju, ali i pored njega Francuzi su popunjeni po svim pozicijama. Tu su iskusni dizači Tonjuti i Brizar, korektor Patri, dok srednje blokere predvodi Bartolomej Šinenjeze koji se povredio protiv Slovecana i pitanje je da li će danas igrati.

Do sada su odigrali dve utakmice, na prvoj su savladali Bugarsku (3:0), ali nakon toga su neočekivano poraženi od Slovenaca (1:3).

Ono što je evidentno na tim utakmicama je to da ''galski petlovi'' nisu baš najbolje pripremljeni, ima dosta padova u njihovoj igri i selektor Đani će morati da poradi na tome sa svojim igračima ukoliko misle da odbrane titulu olimpijskog šampiona.

Sa druge strane, Amerikanci su takođe ostvarili plasman na Olimpijadu i selektor Spirou je odlučio da odmori sve svoje bitne igrače za Pariz, tako da igraju u rezervnom sastavu u prvoj nedelji Lige nacija.

To se vidi i po rezultatima nominalnih gostiju koji su pre par dana doživeli ubedljiv poraz od Poljske rezultatom 0:3.

Očekujemo reakciju francuskih odbojkaša nakon slabog izdanja protiv Slovenaca i očekujemo rutinski trijumf ''galskih petlova'' protiv oslabljenih Amera.

NAŠ TIP: Hendikep setova 1 (-2,5) (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)