DEJVIS NE PRESTAJE DA DOMINIRA: Sjajni centar je uz Jokića najbolji igrač u seriji

V.M.

29. 04. 2024. u 11:00

NAŠ večerašnji izbor je popularna ''Obrva'' čiji Lejkersi gostuju Denveru u petoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije (4:00).

ДЕЈВИС НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ДОМИНИРА: Сјајни центар је уз Јокића најбољи играч у серији

FOTO: Tanjug/AP

Lejkersi su konačno uspeli da savladaju Nagetse, nakon 11 neuspelih pokušaja iz dvanaestog su konačno pobedili (119:108) i tako bar na još jedan meč produžili seriju.

Denver i dalje ima veliku prednost od 3:1 u četvrtfinalu Zapada, a ako Lejkersi misle da u Koloradu ostvare trijumf novu sjajnu partiju moraće da prikaže Entoni Dejvis.

''Obrva'' igra sjajno u ovoj seriji, najbolji je igrač svoje ekipe i u proseku beleži impresivnih 30 poena uz 15 skokova po meču.

Na prve dve utakmice koje su se igrale u Koloradu, Dejvis je ubacio po 32 poena i očigledno je da Denver ima velikih problema sa zaustavljanjem sjajnog centra.

Očekujemo da večeras ponovo bude glavna napadačka opcija Lejkersa, od njega se traži da ubaci 26 poena i verujemo da će to učiniti.

NAŠ TIP: Entoni Dejvis +25,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!