''SRPSKI ZET'' NAPADA NIKOLU JOKIĆA: Sjajno krilo je glavni adut Klipersa u večerašnjem duelu sa Nagetsima

V.M.

04. 04. 2024. u 13:11

JOŠ jedan naš predlog iz NBA lige je Pol Džordž čiji Klipersi u ''Kript.kom areni'' dočekuju Denver nagetse četiri sata posle ponoći.

СРПСКИ ЗЕТ НАПАДА НИКОЛУ ЈОКИЋА: Сјајно крило је главни адут Клиперса у вечерашњем дуелу са Нагетсима

Foto Profimedia

Klipersi imaju jasan cilj u završnici prvenstva, a to je sačuvati četvrto mesto na Zapadu koje im garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu. Trenutno ga drže sa skorom 47-28, a za vratom im dišu Dalas, Finiks i Nju Orleans koji imaju po 45 pobeda.

Kako bi to učinili, biće im potrebne dobre partije jednog od njihovih najboljih igrača, Pola Džordža, a to se pogotovo odnosi na večerašnji duel koji će presedeti Kavaj Lenard.

Bivši student Frezno stejta će zbog toga biti glavno oružje Klipersa na duelu sa Nagetsima protiv kojih je ove sezone odigrao dve odlične partije (35,25 poena) uz jednu dosta slabu (šest koševa).

Kada namesti ruku, Džordž je jedan od napadački najboljih igrača lige, a kako će večeras imati veću slobodu zbog neigranja Lenarda, očekujemo da uzme oko 20 šuteva, što bi trebalo da bude dovoljno da ubaci 25 poena, koliko se traži od popularnog ''srpskog zeta''.

NAŠ TIP: Pol Džordž +24,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)