KRAJ SEZONE ZA ITALIJANSKOG VELIKANA? Monca ima meč loptu pred svojim navijačima

V.M.

24. 03. 2024. u 09:41

ODBOJKAŠI Monce će na svom terenu imati priliku da zatvore seriju protiv Lubea i plasiraju se u finale. Trenutni skor je 2:1 za domaćina koji nikako ne želi da se vrati u Ćivitanonu na peti meč i biće oran da pred svojim fanovima obezbedi plasman u polufinale.

КРАЈ СЕЗОНЕ ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ВЕЛИКАНА? Монца има меч лопту пред својим навијачима

Foto Profimedia

Gledamo veoma dobru odbojku tokom čitave serije, a više je za sada prikazala Monca. Ona je u prva dva meča dominirala i odnosila je rutinske pobede slavivši sa po 3:1 u setovima. Ipak, šampionsko srce velikana Lubea proradilo je u trećem meču koji je nakon velike borbe pripao timu iz Ćivitanove. Nakon četiri seta bilo je nerešeno, pa se ušlo u peti u kojem je kao tokom čitavog susreta dominirao kubanski primač Marlon Jant (27 poena na meču) koji je obezbedio prvu pobedu svom timu u seriji (15:11).

Ono što može biti prednost domaćinu je to što je imao više vremena za odmor, jer pored plej-ofa Lube je do skoro igrao u Ligi šampiona. Sredinom nedelje slavio je pred svojim navijačima protiv Trentina sa 3:2, ali zbog poraza u prvom meču od 1:3 završio je svoju ovosezonsku evropsku odiseju.

Današnji meč će im biti peti u poslednjih 14 dana i jasno je da bi energetska prednost trebala biti na strani Monce

Ključna stvar mogao bi biti obračun primača Mara i Marlona Janta, obojica igraju na izuzetno visokom nivou, najbolji su igrači svojih ekipa u ovom trenutku i upravo bi bolji iz tog obračuna mogao povesti svoj tim ka pobedi.

Ovo će biti sedmi obračun večerašnjih rivala u sezoni (4-2 za Moncu), tajni između njih više nema i verujemo da će domaća publika pogurati Moncu ka polufinalu plej-ofa.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)