NOVO SJAJNO VEČE ZA EDVARDSA? Jedan od najboljih bekova današnjice mora briljirati kako bi Minesota imala šanse protiv Denvera

V.M.

19. 03. 2024. u 14:45

JUČE je plus na Edvardsa bio prolazan, a mi verujemo da to može biti slučaj i večeras protiv Nagetsa u derbiju vrha Zapadne konferencije (2.00).

НОВО СЈАЈНО ВЕЧЕ ЗА ЕДВАРДСА? Један од најбољих бекова данашњице мора бриљирати како би Минесота имала шансе против Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je ove godine napravio veliki iskorak u svojoj igri, znatno je napredovao i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

To smo videli i sinoć kada je u duelu sa Jutom postigao 32 poena, uz odlične procente (13/22 iz igre), a može se reći da je bio blizu tripl-dabla jer je uhvatio osam skokova i podelio sedam asistencija.

To mu je bila 27. utakmica ove sezone u kojoj je ubacio 30 ili više poena i na taj način je samo produžio rekord franšize po tom parametru.

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, trenutno su svi izjednačeni sa po 47 pobeda, tako da ne treba trošiti reči koliko je večerašnji meč značajan za ove rivale.

Očekujemo da lopta više nego inače bude u Edvardsovima rukama, trebalo bi da uzme veliki broj šuteva jer i dalje nema Karla Entonija Taunsa i zbog toga ponovo predlažemo plus na bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +29,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024