MILANO JE U VELIKOM PROBLEMU: Razigrani gosti su spremni to da iskoriste

V.M.

18. 02. 2024. u 12:17

U okviru 20. kola odbojkaškog prvenstva Italije sastaće se Milano i Verona (19:00).

МИЛАНО ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Разиграни гости су спремни то да искористе

Foto Profimedia

Milano je krajem janara u poraz od Peruđe u polufinalu kupa ostao bez dva veoma bitna igrača zbog povreda, Kazijski i Pjano su od tada odsutni i to se ogleda u rezultatim kluba.

Domaćin je pobedio prežaljenu Saturniju, ali nakon toga je poražen u bitnim duelima sa Padovom i Moncom, pa je pao na sedmo mesto na tabeli i ne nalazi se u dobroj formi pred plej-of do kojeg je ostalo tri kola.

Sa druge strane, potpuno je drugačija situacija u Veroni koja je uhvatila zalet u pravo vreme i dočekuje ovaj meč u seriji od pet vezanih pobeda.

Za vreme te serije pobedili su velike klubova poput Peruđe i Pjaćence, što dovoljno govori o formi u kojoj se nalazi gostujući sastav.

Verona se popela na peto mesto tabele Superlige, a ako nastavi da pobeđuje ključni meč igraće u poslednjem kolu sa Lubeom koji može odlučiti ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

U prvom delu sezone Verona je savladal Milano sa 3:2, a kako je domaćin sada ''osakaćen'' povredama dvojka ne bi trebala da se dovodi u pitanje.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)