"PARNI VALJAK" ŽELI DO POBEDE: Crno-beli jure bodove u Bolonji!

M.M.

02. 02. 2024. u 15:11 >> 15:11

PARTIZAN će u 25. kolu Evrolige gostovati Virtusu.

ПАРНИ ВАЉАК ЖЕЛИ ДО ПОБЕДЕ: Црно-бели јуре бодове у Болоњи!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su nakon poraza u "večitom derbiju" doživeli još jedan nesupeh u Kneževini. Bolji od njih bio je Monako rezultatom 85:70.

Izabranici Željka Obradovića su tokom 30 minuta imali rezultatski egal, da bi domaćin u poslednjoj deonici napravio seriju koja ih je dovela do dvocifrene prednosti, a zatim i do pobede.

Kevin Panter je konačno odigrao na svom nivou, za 35 minuta provedenih na parketu ubacio je 28 poena. Sjajnu rolu u napadu imao je i Frenk Kaminski sa 17 pogodaka, međutim, srpski stručnjak nije zadovoljan njegovom igrom u odbrani.

U listu strelaca upisali su se još Zek Ledej (8), Aleksa Avramović (6), Džejms Naneli (6) i Bruno Kaboklo (5). Pi-Džej Doužer, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Alen Smailagić su bili bez poenterskog učinka.

Najveći problem crno-belima pravio je Majk Džejms koji je u završnici pogodio nekoliko neverovatnih šuteva, a treba istaći i učinak pod košem koji je imao Mam Žaite. Francuz se zaustavio na 14 poena i 6 skokova.

Partizan je sebi zakomplikovao situaciju i moraće da odigra na visokom nivou završnicu regularnog dela ukoliko želi da bude učesnik plej-ina.

Sa druge strane njihov današnji protivnik je najpozitivnije iznenađenje ove sezone. Izabranici Luke Bankija su u dosadašnjem delu sezone odigrali na izuzetno visokom nivou. Upisali su 15 pobeda i 9 poraza i trenutno se nalaze na deobi četvrtog mesta zajedno sa Fenerbahčeom.

U poslednje vreme italijanski predstavnik je dosta igrao desetkovan, dugo su van sastava Tornike Šengelija, Ognjen Dobrić i Devonte Kejkok. U prethodnom kolu košarkaški Virtusa poraženi su od Barselone na gostujućem parketu, konačan rezultat glasio je 84:57.

Virtus važi za izuzetno tvrdu ekipu, prve zvezde su svakako Šengelija i veteran Marko Belineli koji je odigrao nekoliko neverovatnih partija. Nekadašnji NBA as igra u izuzetnom ritmu i jako je teško braniti šuteve koje ispaljuje.

Ovi rivali su se sastali u 17. kolu, a Bankijevi puleni su slavili rezultatom 75:77. Partizan će se sledeće nedelje sastati sa Bajernom, dok će tim iz Bolonje dočekati Monako.

Očekuje nas interesantna utakmica i verujemo da će Panter i družina konačno upisati pobedu na gostovanju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!