ĐOKOVIĆ JE UPALIO MOTORE: Sledeža žrtva sjajnog Noleta je iskusni Francuz

V.M.

20. 01. 2024. u 16:40

U prvom meču osmine finala Australijan opena sastaće se najbolji teniser svih vremena i Adrijan Manarino (03:30).

ЂОКОВИЋ ЈЕ УПАЛИО МОТОРЕ: Следежа жртва сјајног Нолета је искусни Француз

FOTO: Tanjug/AP

Novak polako hvata zalet u Australiji, izgleda sve bolje iz meča u meč i očigledno tempira formu za završnicu turnira u kojoj će juriti neverovatni 11. naslov prvaka Otvorenog prvenstva Australije.

Nakon što je u prva dva meča gubio po set od Prižmića i Popirina, to nije bio slučaj u trećem kolu gde je pokazao najbolji tenis u dosadašnjem toku turnira savladavši Ečeveriju sa 3:0.

Prva dva seta je rutinski osvojio sa po 6:3, dok je u trećem pokazao zašto se smatra majstorom taj-brejkova slavivši sa 7:2 u njemu.

Takođe treba napomenuti da Novaku više leži stil tenisa koji igra Ečeverija, a isto se može reći i za njegovog današnjeg rivala Manarina protiv kojeg ne zna poraz u karijeri (4:0).

Iskusni Francuz se dosta namučio da dođe do ove runde jer je u svaki meč do sada igrao po pet setova. Prvo sa Varvirnokom, pa Haime Munarom, a zatim i sa Benom Šeltonom, a vredi istaći da je protiv Švajcarca i Amerikanca gubio sa po 1:2 u setovima.

Manarinu je ovo najveći uspeh u karijeri na AO što i ne treba da čudi, jer ovaj teniser što je stariji to igra bolje, a kada su posle meča sa Šeltonom pitali šta je tajna njegovog uspeha u poznom delu karijere našalio se izjajviši da zasluge idu tekili.

Verujemo da Novak neće imati previše problema sa Manarinom i očekujemo da i ovaj meč reši bez izgubljenog seta.

NAŠ TIP: hendikep setova 1 (-2,5) (kvota 1,40)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!