POHOD NA TREĆU MVP TITULU SE NASTAVLJA: Jokić ''rešio'' Golden stejt pogotkom sa pola terena u poslednjoj sekundi

V.M.

05. 01. 2024. u 11:25

NAKON impresivne sinoćne pobede nad Golden stejtom, Denver se brzinski vraća u Kolorado gde će u noći između petka i subote ugostiti Orlando medžik (3.00).

ПОХОД НА ТРЕЋУ МВП ТИТУЛУ СЕ НАСТАВЉА: Јокић решио Голден стејт поготком са пола терена у последњој секунди

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera su ponovo uhvatili zalet, vraćaju se u sam vrh tabele Zapadne konferencije, a dobru formu potvrdili su sinoć kada su u jednoj od zanimljivijih utakmica ove sezone savladali Voriorse.

Nagetsi su dobro otvorili meč i vodili na poluvremenu, ali Kari i družina su dobili treću četvrtinu sa 44:24 i u potpunosti su preokrenuli meč u svoju korist. Nakon toga su održavali prednost i delovalo je da će rutinski slaviti jer su vodili 18 razlike sedam minuta pre kraja, ipak, to nije bio slučaj.

Nagetsi su se odličnom odbranom i koševima Gordona, odnosno Jokića vratili u meč, a preokret je kompletirao srpski as koji je košem sa polovine terena u poslednjoj sekundi postavio konačnih 130:127.

Najbolji igrač sveta je predvodio svoj tim sa 34 poena, deset asistencija i devet skokova i ponovo je još jednom briljantnom partijom pokazao zašto je trenutno favorit za osvajanje titule MVP-ja regularne sezone, koja bi mu bila treća u karijeri.

Sa odličnim igrama Denver će pokušati da nastavi protiv Orlanda koji je posrnuo u poslednje vreme, ali sinoć nije igrao tako da će biti odmornija ekipa i imaće šta da kaže u ''Bol areni''.

Medžik je sjajno osvojio sezonu, jedno vreme je bio blizu vrha Istočne konferencije, ali sa četiri poraza na poslednjih pet mečeva je pao i sada je sedmi sa skorom 19-15.

Vođa ekipe je mladi Amerikanac italijankskog porekla i prošlogodišnji prvi pik na draftu, Paolo Bankero koji beleži najviše poena (22,4), skokova (7,5) i asistencija (4,7) po meču u mladoj četi Džamala Mozlija.

Ovi timovi su se sastali krajem novembra i tada je Orlando slavio sa 124:119, a mi večeras očekujemo utakmicu u nešto bržem ritmu i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +223,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!