NOLE DRŽI SVE U SVOJIM RUKAMA: Srbin je nebrojano puta bio u teškim situacijama

Novosti online

16. 11. 2023. u 14:00 >> 11:09

NOVAK Đoković i Hubert Hurkač odmeriće snage u poslednjem kolu grupne faze Masters kupa.

НОЛЕ ДРЖИ СВЕ У СВОЈИМ РУКАМА: Србин је небројано пута био у тешким ситуацијама

FOTO: Tanjug/AP

Stvari su se zakomplikovale, međutim, ne treba dizati paniku, srpski teniser još uvek drži sve u svojim rukama, a to je najbitnije. Nole je pobedom mogao da obezbedi polufinale i prvu poziciju u grupi, međutim, treba odati priznanje protivniku.

Siner igra u životnoj formi i svi su znali da svetskog broja 1 očekuje težak zadatak. Demonstrirao je neverovatan tenis i na kraju slavio rezultatom 1:2 (5:7, 7:6, 6:7). Videli smo hrabru igru sa obe strane, a Janik je u bitnim momentima još jednom dokazao da je sazreo kao igrač.

Pokušao je dvadesetčetvorostruki grend slem šampion na kraju meča i da skraćuje poene servis-volejima, ali je protivnik uvek pronalazio idealna rešenja.

Stefanos Cicipas je predao meč Holgeru Runeu nakon samo tri odigrana gema i za njega turniru Torinu završen. Huberta Hurkača ćemo gledati u poslednjoj rundi kao njegovu zamenu, ali za njega će ovaj meč biti manje-više egzibicionog karaktera, tačnije, ukoliko pobedi osvojiće 200 bodova i 380 hiljada dolara.

Popularni Hubi će biti rasterećen i to upravo i jeste najveći problem, svestan je da ne može da se plasira u polufinale šta god da uradi i ruka će mu biti opuštena.

Ukoliko naš teniser trijumfuje maksimalnim rezultatom, sigurno ćemo ga videti u polufinalu, u suprotnom, zavisiće od ishoda meča Siner/Rune.

Poljak je ove godine igrao sjajan tenis i osvojio dva trofeja, najpre je trijumfovao u Marselju, a zatim i na mastersu u Šangaju. Poseduje izuzetno precizan i snažan prvi servis, a dvoranski uslovi mu i te kako idu naruku.

Hubert je u stanju da ispaljuje "projektile" u serijama, ali je i svestan da se preko puta mreže nalazi najbolji riterner svih vremena. Ukoliko Novak bude počeo da čita servis rivala, meč će izgledati kao "igra mačke i miša".

Ovi rivali su se šest puta sastajali, a prvi reket sveta je uvek izlazio kao pobednik.

Poslednji put su se sastali pre nekoliko meseci na Vimbldonu i tada je rezultat glasio 3:1 (7:6, 7:6, 5:7, 6:4).

Ovo će biti prvi meč dana i nadamo se da će Novak biti na visini zadatka.

Nebrojano puta se nalazio u ovakvoj situaciji i verujemo da će ovo biti samo još jedan mali korak ka tituli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Đoković - Hurkač 2:0 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave