MVP KONAČNO IMA ''PRATNJU'': Sjajni bek je preksinoć brojao do 50!

V.M.

14. 11. 2023. u 12:00

U noći između utorka i srede, Filadelfija seventisiksersi će ugostiti Indijana pejserse (1.00).

МВП КОНАЧНО ИМА ПРАТЊУ: Сјајни бек је прексиноћ бројао до 50!

Foto Profimedia

Zanimljivo je da su se ovi timovi sastali pre dve večeri i tada je Filadelfija slavila sa 137:126. MVP Džoel Embid je imao sjano veče sa 37 poena i 13 skokova, ali sve pohvale otišle su na račun Tajrisa Meksija koji je brojao do 50!

Fenomenalni bek je preuzeo veću ulogu nakon odlaska Džejmsa Hardena i u proseku beleži 28 poena uz sedam asitencija i pet skokova na startu sezone.

Seventisikserse je preko leta nakon odlaska Doka Riversa preuzeo Nik Nurs koji zna kako se osvaja titula i za sada njegovi izabranici izgledaju veoma dobro na terenu, te su sa skorom 8-1 prvi u Istočnoj konferenciji.

Što se tiče Indijane, ona je jedno od prijatnijih iznenađenja NBA lige i sa šest pobeda uz četiri poraza je četvrta na Istoku. Pejsersi su jako mlada ekipa koja bi u nadolazećim godinama mogla da postane prava sila, a ove sezone joj je cilj plasman u plej-of.

Vođa tima je jedan od najboljih plejmejkera na svetu, Tajris Haliburton koji je najbolji dodavač lige sa preko 12 asistencija po meču, a uz to u proseku ubacuje 23 poena.

Pored njega tu su imena poput Majlsa Tarnera, Brusa Brauna, Badija Hilda, kao i mladi Benedikt Maturin.

Pejsersi igraju izuzetno brzu košarku, a pre neko veče smo videli da je Filadelfija ''prihvatila izazov'' i takođe ubrzala tempo, pa očekujemo da granica poena ponovo bude prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +240,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!