NOVI MARATON U PARIZU: Endi je spreman za borbu!

M.M.

30. 10. 2023. u 09:27

ENDI Mari i Aleks De Minaur imaće okršaj u prvom kolu mastersa koji se igra u prestonici Francuske.

НОВИ МАРАТОН У ПАРИЗУ: Енди је спреман за борбу!

FOTO: Tanjug/AP

Britanac ne blista u poslednje vreme a u prethodnih pet mečeva doživeo je četiri poraza. Jedini trijum ostvario je u prvom kolu Bazela kada je savladao Janika Hanfmana. Dva dana nakon pobede nad nemačkim teniserom poražen je od Argentinca Tomasa Ečeverija.

Sa druge strane Australijanac je na istom turniru eliminisan od strane Talona Grikspora takođe u drugoj rundi dok je u prvoj bio bolji od Dijega Švarcmana.

Ovi rivali se se sastali pre samo mesec dana u Pekingu i tada je dvadesetčetvorogodišnjak iz Sidneja slavio nakon tri sata borbe.

U današnjem duelu očekujemo veliki broj razmenjenih udaraca, nije relno očekivati da će se ovaj duel brzo završiti te verujemo da će granica gemova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +21,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)