NIKOLA GRBIĆ KREĆE U POHOD NA TROFEJ! "Karioke" jače za Leala

V.M.

20. 07. 2023. u 10:58

VEČERAS od 20 časova gledaćemo odbojkaški klasik kada se u četvrtfinalu Lige nacija sastanu Poljska i Brazil.

НИКОЛА ГРБИЋ КРЕЋЕ У ПОХОД НА ТРОФЕЈ! Кариоке јаче за Леала

FOTO: Profimedia

Nikola Grbić je tokom čitavog regularnog dela rotirao sastav, što je i uticalo na igre Poljaka koji su i pored toga završili na veoma dobrom trećem mestu.

Imali su isti skor (10-2) kao Amerika i Japan koji su zbog većeg broja sakupljenih poena zauzeli prvo, odnosno drugo mesto.

Četa Nikole Grbića će biti u najjačem sastavu, a svu svoju silinu pokazala je u poslednjoj nedelji prve faze takmičenja kada je upisala četiri pobede, nad Slovenijom, Brazilom, Kanadom i Japanom.

Sa druge strane, Brazil je pružao dosta promenljive partije tokom čitavog dela takmičenja, ali je bez većih problema skorom od osam pobeda i četiri poraza ostvario plasman na završni turnir. 

''Karioke'' je u prvoj fazi takmičenja predvodio statistički najbolji tehničar Lige nacija Bruno Rezende koji je imao 230 uspešnih dizanja, napadački se istakao Lukareli sa 175 osvojenih poena, a veliki plus za šampione iz 2021. godine je to što će po prvi put u ovosezonskom izdanju Lige nacija zaigrati sjajni Joandi Leal.

Ovi rivali su se prošle godine sastali u polufinalu Svetskog prvenstva kada je u fantastičnom meču slavila Poljska rezultatom 3:2.

Završni turnir se igra u Poljskoj, što znači da će domaća selekcija imati veliku podršku navijača, ali smatramo da Brazilci imaju kvalitet da im se suprotstave i zbog toga verujemo da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +185,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!