''VITEZOVI'' ZATVARAJU SERIJU: Stenli kup stiže u Vegas?

V.M.

13. 06. 2023. u 12:40

U petoj utakmici finala NHL-a, Vegas golden najtsi će dočekati Florida panterse.

ВИТЕЗОВИ ЗАТВАРАЈУ СЕРИЈУ: Стенли куп стиже у Вегас?

Foto: Profimedia

Vegas tokom čitavog plej-ofa igra fenomenalno i večeras ima priliku da osvoji prvu titulu pred svojim navijačima u istoriji kluba.

''Vitezovi'' su dominantno otvorili finale sa dve ubedljive pobede u Vegasu. Na prvom meču su slavili 5:2, dok su u drgugom bili još ubedljiviji, 7:2.

Nakon toga je Florida odbranila domaćin teren u trećem meču (3:2), ali je onda usledila ključna četvrta utakmica u kojoj je Vegas odličnom igrom u prve dve trećine zacementirao put ka trijumfu (2:3).

Florida se na iznenađe svih našla u finalu jer je u regularnom delu sezone zauzela osmo mesto na tabeli Istočne konferencije, dok su Golden najtsi bili prvi na Zapadu.

Verujemo da će se u hokeju dogoditi ista stvar kao i u košarci u kojoj je prvoplasirani Denver Nikole Jokića savladao osmoplasirani Majami ukupnim rezultatom 4:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)