"PANTERI" SU BEZ MILOSTI: Protivnik ima razloga za strah!

M.M.

24. 12. 2022. u 09:49

KOŠARKAŠI FMP-a će u 12. kolu ABA lige ugostiti Studentski Centar. Utakmica će se igrati u Hali „Železnik“ sa početkom u 19 časova.

ПАНТЕРИ СУ БЕЗ МИЛОСТИ: Противник има разлога за страх!

FOTO: FMP Meridian

Podgoričani trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa skorom 4-7. Tri poraza su vezali u regionanom takmičenju. Poslednju pobedu su upisali protiv Splita u osmom kolu.

Crvena zvezda je bila ta koja je pokrenula "crnu seriju", a potom su je nastavili Budućnost i Cedevita Olimpija. 

U duelu sa Ljubljančanima puleni Andreja Žakelja su doživeli pravi debakl, poraženi su na svom terenu rezultatom 71-104.

Najbolji igrač u ovoj sezoni je Loren Džekson. Amerikanac je odigrao svih jedanaest utakmica i na proseku je od 16 poena i 6 asistencija. Iza njega je njegov sunarodnik Flečer Megi koji ubacuje 13 koševa, dok je Danilo Tasić na 12,2. Srpski internacionalac je i prvi skakač ekipe sa 5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Studentski Centar je ekipa koja važi za jednu od najslabijih što se tiče igre u odbrani. Mateo Drežnjak i kompanija u proseku primaju gotovo 90 poena. Jedino MZT Skoplje i Cibona primaju više.

Sa druge strane "Panteri" su u prošlom kolu ABA lige doživeli poraz od Partizana. Iako su izabranici Nenada Stefanovića u poslednjem kvartalu imali zaostatak od čak 23 poena, na kraju su stigli čak i do -4, ali do potpunog preokreta ipak nisu mogli.

Najbolji igrač u satavu je Trent Frejžer koji u proseku ima 19 poena i 6 asistencija, dok je iza njega Litvanac Paulijus Valinskas koji ubacuje 13 pogodaka.

Domaćin važi za jednu izuzetno napadačku ekipu pa verujemo da će večeras zatrpati koš protivnika i prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Domaćin +91,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri