"VELIKA JABUKA" DOČEKUJE "JELENE": Janis i družina žele trijumf!

M.M.

30. 11. 2022. u 18:28 >> 18:28

IGRAČI Njujorka će u noći između srede i četvrtka ugostiti Milvoki.

ВЕЛИКА ЈАБУКА ДОЧЕКУЈЕ ЈЕЛЕНЕ: Јанис и дружина желе тријумф!

FOTO: Tanjug/AP

Niksi trenutno zauzimaju desetu poziciju na zapadu sa skorom 10-11. U poslednjih deset utakmica zabeležili su pet poraza. U poslednjem kolu su savladali Detroit Pistonse rezultatom 140-110 a sjajnu rolu imao je Džulijus Rendl koji je meč završio sa 36 poena.

Sa druge strane Baksi su pobedom nad Dalasom upisali i 14 trijumf u ovoj sezoni. U duelu protiv Meveriksa najefikasniji je bio Janis Adetokumbo koji je brojao do 30.

<

Ovi rivali su se sastali pre mesec dana i tada su izabranici Majka Badenholzera slavili.

Naša procena je da ćemo i danas gledati isti scenario.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,47)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu