PAKLEN ŽREB ZA SRBINA: Miša startuje u Montrealu!

M.M.

09. 08. 2022. u 10:03

MIOMIR Kecmanović će u prvom kolu Rodžers Kupa za protivnika imati Botika Van de Zandšulpa.

ПАКЛЕН ЖРЕБ ЗА СРБИНА: Миша стартује у Монтреалу!

FOTO: M. Vukadinović

Srbija će ove nedelje u Montrealu imati dvojicu predstavnika a jedan od njih je upravo Miša.

Srbin će po drgi put u karijeri zaigrati na ovom turniru, prethodno učešće imao je prošle godine kada je ispao već u prvom kolu od Japanca Keia Nišikorija rezultatom 6-4 6-7 6-2.

Naš teniser je ove sezone igrao na četiri Mastersa, preskočio je samo Monte Karlo. Najbolje rezultate je postigao u Indijan Velsu i Majamiju gde je u četvrtfinalima bio eliminisan od Tejlora Frica, odnosno Karlosa Alkaraza, koji su kasnije, ispostaviće se i osvojili te turnire.

Rođeni Beograđanin je prošle nedlje igrao u Las Kabosu gde je zaustavljen u polufinalu od prvog igrača sveta Danila Medvedeva. 

Ali možemo reći da je za utehu bila osvojena titula u dublu zajedno sa Vilijamom Blumbergom. Srpsko-američki tandem je u finalu bio nemilosrdan prema Rejvenu Klasenu i Marselu Melu, prepustili su im samo jedan gem (6-0 6-1).

FOTO: EPA

Drugi reket Srbije ove nedelje neće nastupiti u konkurenciji parova već će se fokusirati isključivo na singl.

U prvom kolu protivnik će mu biti Holanđanin sa kojim se već dva puta susreo ove sezone. U prvom meču koji se igrao u Indijan Velsu je trijumfovao rezultatom 2-0, da bi mesec i po dana kasnije u polufinalu Minhena doživeo poraz nakon odlučujućeg seta.

Žreb nije nimalo lak, ukoliko zabeleži pobedu, u narednom kolu bi ga verovatno čekao deveti nosilac Kameron Nori. 

Kecmanović se nalazi u gornjoj polovini kostura gde se nalaze još i Danil Medvedev, Nik Kirjos, Feliks Ože-Alijasim, Huber Hurkač i još nekolicina kvalitetnih tenisera.

Verujemo da će Miomir pokazati kvalitet i da će dobrom igrom obezbediti prolaz u drugu rundu a kvota na keca u Betole.com je najveća na tržištu!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)