SVE STAJE U 60 MINUTA: Barsa juri 11. titulu!

V.D.

19. 06. 2022. u 08:29

VEČERAS od 18 časova u "Lankses areni" u Kelnu nas očekuje borba za šampiona Evrope

СВЕ СТАЈЕ У 60 МИНУТА: Барса јури 11. титулу!

Foto Profimedia

Rukometni spektakl nas očekuje u Nemačkoj. Barselona koja ja aktuelni šampion Evrope juri svoju 11. titulu dok su Poljaci izborili svoje prvo finale posle šest godina i žele da sjajnu sezonu krunišu drugom titulom prvaka "starog kontinenta".

Izabranici Antonija Ortege su blagi favoriti na ovom meču. Predvođeni su sjajnim bekovima Dikom Memom i Lukom Cindrićem dok su na krilima neverovatni Aleš Gomes i Anhel Fernandez, čuvar mreže je jedan od najboljih golmana trenutno Gonsalo Perez De Vargas.

Sa druge strane imamo neverovatnu ekipu koju predvodi porodica Dušebajev, na klupi je "rukometni genije" Talant koji važi i za jednog od najboljih rukometaša u istoriji ove igre, dok je na desnom beku neumoljivi Aleks koji je definitivno jedan od najboljih igrača na svetu, desni bek Danijel uglavnom utakmice počinje sa klupe ali poseduje takođe izuzetan kvalitet.

U polufinalu smo videli sjajne i efikasne mečeve.

Španski predstavnik je izbacio nemački Kil rezultatom 34:30 dok su Poljaci bili bolji od mađarskog Vesprema (37:35).

Današlji rivali su se u svojoj istoriji sastali 11 puta. Barselona je slavila na šest mečeva, dva puta je bilo nerešeno dok je Vive Kelce odneo tri pobede.

Ove sezone su se sastali dva puta u Ligi šampiona, oba puta je slavio poljski tim i to je jedan od razloga zašto blagu prednost dajemo Barseloni. Sumnjamo da neko može da tri puta u sezoni pobedi ekipu kao što je španski šampion.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade