SPEKTAKL U PARIZU: Srbin ruši svetskog broja 2!

M.M.

28. 05. 2022. u 10:42

MIOMIR Kecmanović i Danil Medvedev odmeriće snage u trećem kolu Rolan Garosa.

СПЕКТАКЛ У ПАРИЗУ: Србин руши светског броја 2!

Foto AP

Ovo je definitivno derbi treće runde i očekuje nas spektakl na Suzan Lenglenu.

Naš teniser ima sjajnu sezonu, dobru igru još uvek nije krunisao titulom, ali dug period je pred nama, ne sumnjamo da će i to doći. 

Današnji njegov protivnik je drugi igrač sveta, teniser koji se ne snalazi sjajno na ovoj podlozi, ali za sada na turniru još uvek nije izgubio set. Danilova igra ne blista, međutim, protivnici dosta stegnuto ulaze u meč sa njim.

To sa Mišom neće biti slučaj, Srbin je svestan svojih kvaliteta i zna da ima veliku priliku da napravi korak napred. Ovo je jedan od onih mečeva gde se karijera može okrenuti za 180 stepeni, nadamo se pobedi našeg predstavnika i plasmanu u naredno kolo gde bi ga čekao bolji iz duela Čilić/Simon.

NAŠ TIP: Kecmanović - Medvedev 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)