DOMAĆIN UHVATIO ZALET U PRAVO VREME: ''Bikovi'' su postigli 13 golova na poslednje tri utakmice!

V.M.

16. 04. 2024. u 10:05

U još jednoj zaostaloj utakmici 40. kola engleske Lige jedan, razigrani Oksford će na ''Kasam stadionu'' ugostiti direktnog rivala u borbi za plej-of, ekipu Linkolna (20.45).

ДОМАЋИН УХВАТИО ЗАЛЕТ У ПРАВО ВРЕМЕ: Бикови су постигли 13 голова на последње три утакмице!

Foto Profimedia

Domaćin igra sjajno i može se reći da je uhvatio zalet u pravo vreme, osvojio je 13 bodova na poslednjih pet utakmica, što je najviše od svih timova u tom periodu u Ligi jedan i zahvaljujući tome popeo se na šesto mesto koje vodi u plej-of.

Oksford je pred današnji meč nanizao povrede, a to u koliko se dobrom ritmu nalazi najbolje govori činjenica da je postigao čak 13 golova na tim mečevima, po četiri protiv Flitvuda i Bartona, uz ''petardu'' protiv Piterboroa.

''Bikovi'' imaju tri boda više i odigran meč manje od sedmoplasiranog Blekpula, tako da bi ga trijumf na večerašnjem duelu gotovo sigurno pogurao ka plej-ofu jer ima znatno bolju gol-razliku (+23 naspram +17).

Ipak, šansu ima i Linkoln koji je osmi na tabeli, jer zaostaje pet bodova za Oksfordom i pobeda bi ga apsolutno vratila u kontenciju za plej-of.

Gost je generalno u sjajnoj formi u 2024. godini, sakupio je veliki broj bodova i tako ''negirao'' slab start sezone, ali ono što ga može mnogo koštati je neočekivan poraz od Vigana u prošlom kolu (1:2) koji mu je prvi u ovoj godini.

Što se tiče međusobnih duela, tradicija nalaže 2-3 gola, jer je ta igra bila prolazna na šest od njihovih poslednjih sedam obračuna.

Danas očekujemo veoma zanimljivu utakmicu, a samo zbog napadačke forme Oksforda smo se odlučili da ne ograničavamo večerašnje rivale.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave