NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Brentfordu je pod hitno potrebna pobeda kako ne bi strepeo za opstanak

V.M.

16. 03. 2024. u 11:42

U okviru 29. kola engleske Premijer lige gledaćemo obračun ekipa koje se nalaze u katastrofalnim formama, Barnlija i Brentforda. Meč se igra na ''Turf muru'' od 16 časova.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Брентфорду је под хитно потребна победа како не би стрепео за опстанак

FOTO:EPA

Oba tima igraju veoma loše i na poslednjih pet utakmica osvojili su samo jedan bod.

Barnli je prežaljen i gotovo svi ga vide u Čempionšipu s obzirom da je predzdanji na tabeli pa i ne čude slave igre ''klaretsa'', ali ne može se isto reći i za ''pčelice'' koje su se nadale poboljšanju forme nakon povratka Ajvana Tonija na terenu ali od toga nema ništa, pali su na 15. mesto i imaju samo četiri poena prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte.

Domaćin je u prošlom kolu odigrao jedan od najzanimiljvijih mečeva ovosezonskog izdanja Premijer lige kada je remizirao sa Vest hemom (2:2) i može biti srećan što je osvojio bod iako je vodio sa 2:0 u jednom trenutku jer su ga ''čekićari'' nadigrali u drugom delu igre. Posebno je interesantno bilo u sudijskoj nadoknadi u kojoj su oba tima mogla do pobede, a najbliži njoj bio je Vest hem kada je Dani Ings zatresao prečku koja je sprečila potpuni preokret.

Sa druge strane, Brentford se odlično držao u gradskom derbiju protiv Arsenala, ali kao i u prvom delu sezone poklekao je u završnici meča, a ponovo je po njega bio koban Kaj Haverc koji je doneo važan trijumf tobdžijama u 85. minutu.

Današnji rivali vole da igraju utakmice sa dosta pogodaka i zbog toga predlažemo goleadu, a uz nju bi dodali duplu šansu na Brentford jer je Barnli očajan pred svojim navijačima ove sezone (pet boodova na 14 mečeva).

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 2,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024