ERNAN KRESPO ''JURI'' BIVŠEG TRENERA CRVENE ZVEZDE: Četa argentinskog stručnjaka ne sme da ima problema sa današnjim rivalom

V.M.

29. 02. 2024. u 09:00

U okviru 15. kola UAE lige fudbaleri Al Aina će ugostiti Hatu (14.35).

ЕРНАН КРЕСПО ЈУРИ БИВШЕГ ТРЕНЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Чета аргентинског стручњака не сме да има проблема са данашњим ривалом

Foto Profimedia

Nakon nešto slabijih igara tokom decembra, domaćin je uhvatio prepoznatljiv ritam i ne zna za poraz u 2024. godini. Posle pauze odigrao je pet utakmica i na njima je ostvario četiri pobede uz remi.

Poslednji trijumf upisali su proteklog vikenda na dramatičan način, kada su savladali Bani jas sa 1:0 pogtokom Loulenda u 94. minutu.

Al Ain se na taj način održao na drugom mestu, a danas će pokušati da uhvati priključak za vodećim Al Vaslom našeg Miloša Milojevića koji mu beži osam bodova, ali je odigrao meč više od njega.

Popularnim ''šefovima'' dobro ide i u azijskoj Ligi šampiona gde su bili bolji od Nasafa u osmini finala ukupnim rezultatom 2:1 i očekuje ih obračun sa Al Nasrom u četvrtfinalu.

Sa druge strane, Hata se nalazi u katastrofalnoj formi. Drugi deo kampanje započeli su kao što su završili prvi, uzastopnim porazima. Bolji od njih bili su Ajman i Hor Fakana, a ono što posebno brine je da nisu dali nijedan gol na tim mečevima.

Gosti su sakupili samo pet bodova do sada, pa i ne čudi što su predzadnji na tabeli i bore se za opstanak.

Tradicija je takođe na strani Al Aina koji je vezao sedam pobeda nad večerašnjim rivalom, a mi verujemo i u osmu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)