LAK ZADATAK ZA ''CRVENE ĐAVOLE'': Novajlija nema šta da traži u prestonici

V.M.

27. 02. 2024. u 09:45

FUDBALERI Al Ahlija će u zaostaloj utakmici petog kola dočekati Baladijat (18.00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ЦРВЕНЕ ЂАВОЛЕ: Новајлија нема шта да тражи у престоници

Foto: Profimedia

Domaćin je tradicionalno glavni favorit za osvajanje titule koja bi mu bila 44. u bogatoj istoriji kluba. 

Trenutno je deseti na tabeli i zaostaje 12 bodova za liderom, što je dosta mala razlika s obzirom na to da je odigrao čak osam utakmica manje od njega zbog obaveza u međunarodnim takmičenjima.

Poslednji meč ''crveni đavoli'' su odigrali pre četiri dana kada u okviru afričke Lige šampiona savladali Medamu sa 1:0, a zahvaljujući tom trijumfu preuzeli su prvo mesto u grupi ''D'' usput napravivši veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu.

Sa druge strane, Baladijat je ove sezone ušao u Premijer ligu iz nižeg ranga. Dobro je otvorio prvenstvo, ali u poslednje vreme je doživeo pad u formi i na minulih pet utakmica doživeo je čak četiri poraza.

Ipak, ono što je bitno za goste je da su izvan zone ispadanja, trenutno su 13. i imaju pet bodova više od Arab kontraktorsa koji je prvi tim ispod crte.

Baladijat je imao velikih problema sa relizacijom, ali izgleda da ih je donekle rešio jer je u prošlom kolu u porazu od Kermika Kleopatre tri puta tresao mrežu (3:5).

Sve sem keca bi bilo veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave