DORTMUND DOČEKUJE REDOVNU MUŠTERIJU: ''Žuti zid'' nosi ''milionere'' ka novoj pobedi

V.M.

25. 02. 2024. u 10:55

U 23. kolu nemačkke Bundeslige, Borusija iz Dortmunda će ugostiti Hofenhajm (17:30).

ДОРТМУНД ДОЧЕКУЈЕ РЕДОВНУ МУШТЕРИЈУ: Жути зид носи милионере ка новој победи

Foto Profimedia

Borusija se nalazi u dobrom ritmu jer je neporažena na posledinjh deset mečeva, mada je na tim utakmicama upisala samo četiri pobede, tako da se preptlatila na remije kojih je odigrala čak šest.

Nastupi u Bundesligi joj nisu na zavidnom nivou, ali i dalje su četvrti na tabeli i u završnici prvenstva će pokušati da se održe u vrhu tabele i plasiraju u Ligu šampiona.

Što se tiče najjačeg evrospkog takmičenja, tu pružaju znatno bolje partije. Protutnjali su kroz ''grupu smrti'' i u prvoj utakmici osmine finala su remizirali sa PSV-om (1:1), tako da će pred svojim navijačima imati odličnu priliku da zauzmu mesto u četvrtfinalu.

Danas će im rival biti ''redovna mušterija'', ekipa Hofenhajma koju su savladali na poslednjih šest međusobnih duela, ukljujući trijumfe u prvenstvu i kupu ove sezone (3:1, 1:0).

Na ruku im ide i slaba forma gostiju koji ne znaju za pobedu više od dva meseca i na poslednjih osam ligaških utakmica osvojili su samo četiri boda.

Realno gledano izgubili su šanse da se bore za Evropu, dok je razlika između njih i ekipa iz zone ispadanja prevelika, tako da ih očekuje mirna završnica sezone.

Zdravstvena situacija je takođe bolja u redovima domaćina koji će biti bez Alea, Kobela i Bambe, dok će kod gostiju meč propustiti Beriša, Gajger, Džon, Nsoki, Promel, Skov, Bišof i Akpoguma.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!