"CRVENO-BELI" NA KORAK OD LIGE KONFERENCIJA: Herakles grčevito u borbi za opstanak

O. M.

23. 02. 2024. u 10:33

U prvoj utakmici 23. kola holandske Eredivizije Utreht će na svom terenu ugostiti Herakles.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НА КОРАК ОД ЛИГЕ КОНФЕРЕНЦИЈА: Хераклес грчевито у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Utreht je pre ovog kola na devetom mestu, sa istim brojem bodova kao i Sparta, koja je na poziciji koja vodi u plej-of za Ligu konferencija sledeće godine.

Uz to, "crveno-beli" igraju u fenomenalnoj formi i u poslednjih četrnaest prvenstvenih mečeva nemaju poraz (šest trijumfa i osam remija). Vezali su tri pobede a Herakles je idealan protivnik za četvrtu u nizu.

Herakles ne može da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom sezone, s obzirom na to da se posle 22 meča nalazi na 14. mestu na tabeli, sa samo četiri boda više od RKC Valvajka koji je prvi tim "ispod crte".

Novu godinu su počeli trijumfom u gostima protiv direktnih rivala u borbi za opstanak, RKC-a, nakon čega je usledio remi sa Volendamom. Iako su se mnogi nadali da su ta četiri boda najava izlaska iz krize i početak dobre serije, Herakles je ubrzo krenuo po starom, zabeleživši tri poraza u naredna četiri meča.

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)