ZICER ZA ''CRVENO-CRNE'': Fenjeraš nema šta da traži na ''Roazon parku''

V.M.

18. 02. 2024. u 11:35

FUDBALERI Rena će od 15 časova u utakmici 22. kola Lige 1 dočekati poslednjeplasirani Klermon (15:00).

ЗИЦЕР ЗА ЦРВЕНО-ЦРНЕ: Фењераш нема шта да тражи на Роазон парку

Foto Profimedia

Domaćini igraju sjajno u poslednje vreme i nanizali su pet pobeda u Ligi 1. Konstantno se uspinju na tabeli, ali zbog slabog starta prvenstva nalaze se na sedmom mestu sa 31. sakupljenim poneom.

Žulijan Stefan je u potpunosti preporodio ekipu, a ono što se najviše ističe je napadačka potentnost ekipe i za vreme trijumfalog niza ''crveno-crni'' su postigli 11 golova.

Ako bi pogledali sva takmičenja, nalazili su se u još većoj seriji (osam vezanih pobeda) kojoj je sredinom nedelje došao kraj jer ih je u prvoj utakmici plej-ofa za osminu finala Lige Evrope savladao Milan sa 3:0.

Rosoneri su na taj način verovatno rešili pitanje plasmana u narednu fazu, ali Ren se neće predati i u četvrtak će pokušati da napravi veliki preokret na ''Roazon parku''.

Što se tiče gostiju, malo toga se može reći pozitivno za njih jer im baš ništa ne ide od ruke ove sezone.

Ostvarili su samo tri pobede, ubedljivo najmanje od svih ekipa u Ligi 1, pa i ne čudi što su sa 16 osvojenih bodova zakucani za dno tabele.

Ubedljivo najveći problem ove ekipe je postizanje golova, samo 15 puta su tresli mrežu u dosadašnjem toku prvenstva i to je jednostavno premalo da bi se opstalo u eliti.

U prvom delu sezone Ren je savladao Klermon sa 3:1, mada vredi istaći da je dva gola postigao u poslednjih deset minuta utakmica, a mi verujemo da će danas dosta lakše rešiti susret u svoju korist.

NAŠ TIP: 1&2-4 (kvota 2,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)