DORTMUND URUČUJE OTKAZ NIKI KOVAČU? Četa hrvatskog stručnjaka je u velikoj krizi!

V.M.

17. 02. 2024. u 13:01

U okviru 22. kola nemačke bundeslige fudbaleri Volfsburga će ugostiti Borusiju Dortmund na ''Folksvagen areni'' (15:30).

ДОРТМУНД УРУЧУЈЕ ОТКАЗ НИКИ КОВАЧУ? Чета хрватског стручњака је у великој кризи!

Profimedia/ IMAGO

Domaćin ima frustrirajuć start 2024. godine, započelli su je sa četiri vezana remija, a proteklog vikenda su poraženi od Union Berlina (0:1), tako da su i dalje bez pobede nakon kraće zimske pauze.

Taj niz je deo njihovog najgoreg perioda bez trijumfa (šest utakmica) pod Nikom Kovačem, čiji tim je trenutno 12. na tabeli i bliži je zoni ispadanja nego mestima koja vode u Evropu iduće sezone.

Sa druge strane, Dormtundu je prijala zimska pauza jer su poslednje uhvatili zalet i osvojili su čak 13 bodova na poslednjih pet ligaških mečeva.

Da su milioneri u sjajnom ritmu mogli smo se uveriti proteklog vikenda kada u pred svojim navijačima rutinski savladali Frajburg sa 3:0 golovima Malena (dvostruki strelac) i Filkruga.

Borusija se sada popela na četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona, a što se tiče samog najjageč evropskog takmičenja zauzeli su prvo mesto u ovogodšinjoj ''grupi'' smrti i u utorak će započeti obračun osmine finala sa PSV-om.

Mečevi Dortmunda obiliju golovima u 2024. godini i na pet odigranih utakmica jedino protiv Hajdenhajma nije viđeno tri ili više pogodaka.

Istorijat međusobnih duela je takođe na strani gostiju koji su na poslednjih deset mečeva sa Volfsburgom slavili čak devet puta.

NAŠ TIP: X2&|1+&||1+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)