NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Kaza pija se i dalje oporavlja od katastrofe u gradskom derbiju

V.M.

05. 02. 2024. u 11:44

U 20. kolu portugalske Primeire, Kaza pija će ukrstiti koplja sa Boavistom (21.15). Zbog renoviranja stadiona ''Pina Manik'', meč će se odigrati na ''Munisipalu''.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Каза пија се и даље опоравља од катастрофе у градском дербију

Foto: Profimedia

Oba tima igraju veoma loše na startu 2024. godine i dovoljno je reći da je domaćin u poslednjih pet kola osvojio samo tri boda, dok su gosti u istom vremenskom periodu nešto bolji sa četiri sakupljena poena.

Kaza pija je doživela pravu katastrofu pre sedam dana kada je igrala gradski derbi sa Sportingom. Tadašnji lider Primeire nije imao milosti i napunio je mrežu ''gusaka'' sa osam pogodaka, nanevši im najteži poraz od kada su ušli u elitu prošle sezone.

Ništa bolje nije prošla ni Boavista koja je dočekala slabašni Portimonense koji ju je dominantno savladao sa 4:1.

Zbog tih slabih rezultata oba tima su pala na tabeli i nalaze se u opasnoj zoni, Kaza pija je trenutno 14. sa 19 sakupljenih poena, dok je Boavista 13. sa osvojenim bodom više od večerašnjeg rivala.

U prvom delu sezoni ove ekipe su podelile plen (1:1), a mi verujemo da ćemo i večeras gledati dosta ujednačenu utakmicu pa predlažemo iks na kraju ili poluvremenu.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene