LIDS U SERIJI OD ŠEST POBEDA: "Crvendaći" prenaglili sa promenom menadžera

O. M.

02. 02. 2024. u 12:32

LIDS gostuje Bristol sitiju u prvoj utakmici 30. kola engleskog Čempionšipa. Utakmcia se igra od 21 čas na stadionu "Ešton Gejt".

ЛИДС У СЕРИЈИ ОД ШЕСТ ПОБЕДА: Црвендаћи пренаглили са променом менаџера

Foto: Profimedia

"Jorkširci žele ekspresan povratak nakon što su prošle sezone ispali iz Premijer lige. Tome, kako sada stvari stoje, mogu da se nadaju, iako je prvo mesto prilično nedostižno zbog velike prednosti koju je stekao još jedan prošlosezonski premijerligaš, Lester.

Ali, drugo mesto je realnost jer Ipsvič polako posustaje i sada je na samo plus dva. doduše, u trku za drugo mesto umešao se i Sautempton koji je osvojo čak 37 bodova u poslednjih 15 kola. Sautempton je uz Koventri jedini tim koji je u boljoj formi od Lidsa u poslednjih mesec i po dana.

Lids je šest utakmica bez poraza u svim takmičenjima. U ligi imaju četiri uzastopne pobede a tri puta u te četiri utakmice nisu primili gol.

Ekipa Danijela Farkea je postigla 51 gol i samo dva tima imaju bolji napad, a sa 26 primljenih golova samo Lester ima bolju odbranu.

Bristol je u seriji od četiri utakmice bez poraza u svim takmičenjima, ali je remizirao tri uzastopne. Ali, u ligi imaju pet utakmica bez pobede, od "Boksing deja". Promenili su menadžera u novembru, ali Lijam Mening nije doneo poboljšanje, naprotiv osvojio je manje bodova od svog prethodnika Najdžela Pirsona a ekipa je i pala sa 11. na 13. poziciju.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)