"LAVOVI" NE DAJU PRVO MESTO: Kasa pija bolje igra u gostima nego na svom terenu

O. M.

29. 01. 2024. u 12:34

SPORTING iz Lisabona dočekuje Kasa piju u 19. kolu portuglaske Primejra lige. Utakmica se igra na stadion "Žoze Alvelade" od 21 čas i 45 minuta.

ЛАВОВИ НЕ ДАЈУ ПРВО МЕСТО: Каса пија боље игра у гостима него на свом терену

Profimedia

"Lavovi" su lideri na tabeli sa 46 bodova, jednim više od šampiona Benfike i dva više od Porta.

Njihov učinak na stadionu "Žoze Alvelade" ove sezone je besprekoran sa devet pobeda iz isto toliko utakmica i gol-razlikom 24:7.

U gostima su nešto lošiji sa dva poraza, od kojih su ovaj drugi doživeli pre više od mesec dana od vitorije gimaraeš koja igra celu sezonu u neverovatnoj formi. prošle nedelje Sportuing je izgubio i u polufinalu liga kupa od Brage na neutralnom terenu u Leiriji. Braga je kasnije u finalu savladala i Estoril i okitila se titulom osvajača liga kupa.

Ipk, "lavovi" su u seriji od deset pobeda na svom terenu u svim takmičenjnjima. Jedini poraz u sezoni su doživeli od Atalante u Ligi Evrope, a poslednji put kada u prvenstvu nisu pobedili na svom tereu, bilo je to u aprilu prošle godine kada su odigrali 2:2 sa Benfikom.

Da sve utakmice igraju u gostima, Kaza pija bi se danas borila za Evropu, ovako će verovatno do kraja prvenstva strepiti za opstanak. U gostima su osvojili 14 bodova, a kod kuće samo pet.

Ali najveći problem "gusaka" je efikasnost. Ova ekipa je postigla samo 19 golova, jedan više od Vizele i Šavesa, ekipa koje su u zoni ispadanja, dok je recimo Estoril, koji je dve pozicije ispod Kaza pije na tabeli, postigao čak 32 gola.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)