DOMAĆIN SILOVIT NA AZIJSKOM KUPU: Hoće li završiti grupnu fazu sa savršenim učinkom?

V.M.

22. 01. 2024. u 11:00

U okviru grupe ''A'' Azijskog kupa sastaće se Katar i Kina (16.00).

ДОМАЋИН СИЛОВИТ НА АЗИЈСКОМ КУПУ: Хоће ли завршити групну фазу са савршеним учинком?

FOTO: Tanjug/AP

Katar je odigrao dve veoma dobre utakmice i poslednje kolo dočekuje bez briga jer je sa šest osvojenih bodova osigurao prvo mesto i lakšeg protivnika u osmini finala.

Domaćin je turnir otvorio pobedom nad Libanom od 3:0, a zatim je uz nešto više muka savladao Tadžikistan pogotkom Afifa u 17. minutu (1:0).

Upravo su pomenuti Afif i Almoez Ali glavne uzdanice ove reprezentacije, a dovoljno o tome govori da su učestvovali u svakom postignutom golu branioca titule na ovom prvenstvnu.

Katar će današnju utakmicu igrati bez pritiska, tako da ne bi trebalo da čudi ako menadžer Tintin Markez odmori nekoliko prvotimaca, ali sigurno je da će ići na pobedu u slučaju koje bi sa savršenim skorom završili grupnu fazu.

Sa druge strane terena biće Kina na čijim utakmicama nije pao nijedan gol na ovom Azijskom kupu. Prvo su remizirali sa Tadžikistanom, a zatim i Libanom.

Četa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Aleksandar Janković ima sve u svojim rukama jer je trenutno druga u grupi ''A'', bod bi ih sigurno odveo u nokaut fazu, dok bi možda do nje dogurali i sa eventualnim porazom jer dalje idu i četiri najbolje trećeplasirane ekipe među kojima su trenutno Oman i Sirija sa po jednim osvojenim bodom.

Očekujemo da ''srpski Morinjo'' ponovo postavi defanzivnu taktiku za koju verujemo da može biti uspešna.

NAŠ TIP: X (kvota 3,10)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)