BENITEZ JE NAŠTELOVAO SELTU: Nebeskoplavi puni samopouzdanja pred dolazak Baskijaca na ''Balaidos''

V.M.

20. 01. 2024. u 11:37

U 21. kolu španske La lige fudblaeri Selte će dočekati Real Sosijedad (21:00).

БЕНИТЕЗ ЈЕ НАШТЕЛОВАО СЕЛТУ: Небескоплави пуни самопоуздања пред долазак Баскијаца на Балаидос

Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Dugo je trebalo Rafi Benitezu da pokrene domaćina koji se mučio tokom većeg dela prvenstva, ali tome je došao kraj i Selta večerašnji meč dočekuje u seriji od četiri vezana meč bez poraza na kojima je upisala tri trijumfa uz remi.

Poslednji trijumf ostvarila je pre par dana kada je u Kupu kralja gostovali na ''Mestalji'' i slavila je popričično ubedljivo sa 3:1.

Nebeskoplavi izgledaju sve bolje na terenu, a nagrada za odlične nastupe došla je u vidu bega iz zone ispadanja, ali nema mesta za opuštanje jer ima samo dva boda više od Kadiza koji je prvi tim ispod crte.

Takođe, vredi istaći da je podrška publike veoma bitna za Seltu koja nije poražena na ''Balaidosu'' na poslednje četiri utakmice u kojima je ostvarila dve pobede uz isto toliko remija.

Sa druge strane, Sosijedad se nalazi u problemu, nije slavio na četiri vezana duela i pao je na šesto mesto tabele La lige.

Proteklog vikenda igrao se veliki basijski derbi u kojem je Bilbao pokazao da je trenutno dosta bolja ekipa i zasluženo je slavio sa 2:1.

Ono što dodatno boli goste je to što se oni i Bilbao međuosbno bore za plasman u Ligu šampionu i sada zaostaju devet bodova za večitim rivalom koji zauzima treću poziciju.

Sosijedad se baš muči napadački i za vreme negativne serije je postigao samo dva pogotka. 

Moraju da pronađu način da to nekako prebrode, a neće im biti lako jer će u narednih mesec dana biti bez Takefusa Kuba koji je otišao na Azijsku kup.

Mislimo da je Selta u mnogo boljem ritmu od večerašnjeg rivala i očekujemo da će osvojiti barem bod pred svojim navijačima, a nije nemoguće ni da podele plen kao što je bio slučaj na poslednja dva međusobna duela ovih timova.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,55)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,15)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)