KREĆE BOKSING DEJ: NJukasl traži izlaz iz krize protiv dvostrukog šampiona Evrope

V.M.

26. 12. 2023. u 09:00

PRVA utakmica čuvenog Boksing deja igra se na ''Sent Džejmsis parku'' gde će Njukasl u okviru 19. kola Premijer lige dočekati Notingem forest (13.30).

КРЕЋЕ БОКСИНГ ДЕЈ: Њукасл тражи излаз из кризе против двоструког шампиона Европе

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini se nalaze u velikoj krizi, a to su potvrdili proteklog vikenda kada su izgubili od Lutona (0:1), što im je bio peti poraz na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima.

Povrede i suspenzije bitnih igrača su ih potpuno izbacile iz ritma, ali ''svrake'' se sada vraćaju pred svoje navijače na ''Sent Džejsmis park'' na kojem su nanizali sedam pobeda.

Jedino je Aston vila bolji domaćin od njih u Premijer ligi, tako da će biti optimistični da mogu do prekida crne serije.

Njukasl je u prvom delu sezone imao obaveze u Ligi šampiona gde je zauzeo poslednje mesto u ''grupi smrti'', što je razočaralo navijače, ali sada će barem moći da se fokusiraju na domaće prvenstvom u kojem trenutno zauzimaju sedmo mesto i zaostaju sedam bodova za četvrtoplasiranim Totenhemom.

Sa druge strane terena stajeće Notingem forest koji je takođe u velikim problemima. Na poslednjih sedam mečeva osvojili su samo jedan bod i zbog loših rezultata smenjen je čovek koji ih je vratio u Premijer ligu, Stiv Kuper.

Palicu je sada preuzeo Nuno Espirito Santo koji ima iskustva rada u najjačoj ligi na svetu, uspešno je vodio Vulverhempton četiri godine, što ga je preporučilo Totenhemu u kojem nije ponovio iste rezultate i zadržao se samo nekoliko meseci.

Portugalac je debitovao za vikend protiv Bornmuta i njegova četa je poražena u veoma zanimljivoj utakmici sa 3:2 na ''Siti graundu''.

Njukasl je savladao Notingem dva puta prošle sezone, a verujemo da će i danas doći do trijumfa, iako će ponovo biti bez nekoliko prvotimaca (Poup, Tonali, Vilok...).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!